Man - Fre: 07:30 - 20:00 Lørdag: 10:00 - 17:00 Søndag: 10-17

Tannbleking

Tannbleking
Når tannbleking utføres hos en dyktig tannlege er den skånsom og enkel behandling som gir tennene et hvitere ytre. behandlingen er som regel smertefri og utføres uten bedøvelse.
Har du tenner som oppleves som litt gulaktig, det er ofte det første vi legger merke til når vi møter nye mennesker. Misfargede tenner, misfarge av stoff som kommer fra rødvin, kaffe, te, snus og røyk osv. Fargen sitter i tannen og kan kun fjernes ved hjelp av tannbleking. Ønsker man å fjerne misfargingen, da kan tannbleking være noe for deg. Når tannbleking utføres hos en dyktig tannlege er den skånsom og enkel behandling som gir tennene et hvitere ytre. behandlingen er som regel smertefri og utføres uten bedøvelse.

Hjemmetannblekning

Før prosessen kan begynne med å bleke tennene må tannlegen sjekke tennene dine og behandle eventuelle tannsykdommer. Tennene dine bør pusses fri for tannbelegg (plakk og misfarging) Vi tar så et avtrykk av dine tenner, senere fremstiller vi blekeskinner som er tilpasset til dine tenner. Ved ditt neste tannlegebesøk får du blekeskinner, tannblekningsmiddel og instruksjoner om hjemmetannbleking.

Tannbleking hos tannlege

En profesjonell tannbleking som utføres på tannklinikk innebærer at du får et sterkt blekemiddel i blekeskinnen som gjør at du raskt ser effekten av blekingen, og den utføres under ett besøk hos tannlegen. Vi anbefaler ikke bruk av såkalte klinikkbleking, da det er større risiko for ising. Ved å velge hjemmebleking og ha en blekeskinne med seg som du bruker selv hjemme, over noen dager, fra 5-10 dager er det vanlige, vil du oppleve å få betydelig hvitere tenner. Den viktigste faktoren for å få et godt resultat av tennbleking behandling er å velge riktig tannlege som skal ta vare på dine tenner ettersom blekemiddel og tannlege påvirker resultatet og dine tenners helse. Resultatet påvirkes av tennenes naturlige fargenyanse, hvor mye og hvilken type misfarging det gjelder, samt hvor lenge misfargingen har vart.

Er bleking av tenner sikkert?

Bleking skal ta litt tid, produkt for hjemmetannbleking er derfor litt mykere, som derfor er skånsomt mot tennene dine, Iblant kan tennene ise litt etter tannbleking, spesielt etter klinikkbleking. Det du kan gjøre er å ta fluorskyl, skylle munnen godt med det, så vil isingen minske.
Middelet kan noen ganger irritere tannkjøttet. Det har ikke vært dokumentert andre store skader eller farer med tannbleking når blekingen utføres på en profesjonell måte og med lave doser.

Hvor lenge holder tannblekningen?

Tannblekningens holdbarhet er avhengig av flere faktorer som hvor godt du tar vare på tennene etter behandlingen, men også tykkelsen på emaljen såvel som dine kost-, nikotin- og legemiddelvaner. Det er utelukkende den naturlige tannoverflaten som kan påvirkes med behandlingen, tannblekningspreparater påvirker ikke kunstige vannoverflater (plast, porselen, kroner osv). Vi pleier å si at tannbleking varer opptil 2 år.

Priser for tannblekking

Tannblekning koster 1990 kr, inkludert all materiale. Kontakt oss for å få hvitere tenner. Klikk for timebestillingskjema eller ring oss på: 41 79 25 35

Timebestilling


    Pensjonister og studenter får 15% rabatt

    For at du skal kunne benytte studentrabatten er det viktig med gyldig studiebevis. Er du over tretti år og student gjelder dessverre ikke dette tilbudet for deg.

    Nurdent er et tannhelsesenter som har fokus på god kvalitet og service. Hos oss finner du tannleger, spesialister, oralkirurger og leger.

    Hvor finner du oss

    Sosial del