Man - Fre: 07:30 - 20:00 Lørdag: 10:00 - 17:00 Søndag: 10-17

Akutt tannverk

Akutt tannverk
Har du plutselig fått vondt i en tann. Det skyldes ofte en betennelse. Det kan være ubehandlet hull, betennelse omkring tannens rot eller at du har tannpine ved frambrudd av visdomstenner.
En betennelse kan være livstruende dersom du har andre sykdommer eller får et redusert immunforsvar hvor kroppen ikke klarer å kjempe mot bakteriene. Hos oss på Nurdent Lillestrøm tannlegesenter kan du få time på dagen. Tannlegene våre yter behandling av god kvalitet og vil det beste for deg og til helse.
Det er viktig at du bestiller time hos tannlegen med en gang, har du mye smerter kan du ta smertestillende, men det hjelper ikke i det lange løp. Årsaken til smertene må behandles, dette kan Nurdent Lillestrøm tannlegesenter hjelpe deg med. Skulle du oppleve at tannpinen går over innen da, må du likevel går til tannlegen for en undersøkelse. Smertene kan kommer tilbake og muligens være verre en første gang du fikk smerter.
Ring nå, vi garanterer time på dagen 417 92 535.

Timebestilling


    Pensjonister og studenter får 15% rabatt

    For at du skal kunne benytte studentrabatten er det viktig med gyldig studiebevis. Er du over tretti år og student gjelder dessverre ikke dette tilbudet for deg.

    Nurdent er et tannhelsesenter som har fokus på god kvalitet og service. Hos oss finner du tannleger, spesialister, oralkirurger og leger.

    Hvor finner du oss

    Sosial del