Har du behov for tannimplantat? Vi tilbyr prisgunstige tannimplantater, utmerket resultat garantert av våre dyktige tannleger.
Dersom man har vært så uheldig og mistet sine tenner, så kan tannimplantat være et godt alternativ. En konsultasjon med tannlegen er alt som kreves for å se om du har riktige forutsetninger for en vellykket behandling.
En implantat er en kirurgisk prosess der din naturlige tannrot erstattes og det vil være en ulik prosess fra person til person avhengig av tilstanden på kjeven og eventuelle andre behandlinger du har hatt.
Selve behandlingen består av to steg, et kirurgisk inngrep og en protesebehandling. I mellomtiden gir man pasienten for at ben og vev skal leges.
Alt begynner med en konsultasjon, der man får stille spørsmål og fortelle om sine forventninger. Tannlegen vil komme med informasjon om selve inngrepet samt foreta en undersøkelse. Denne vil avklare om dine forutsetninger or en vellykket behandling. Røntgenbilder er en naturlig del av undersøkelsen.
Hvordan foregår behandlingen
1.Forbehandling
Det er et forholdsvis stort inngrep å sette inn en tannimplantat og for at behandlingen skal bli vellykket kreves det at pasienten har en frisk munn. Behandlingen starter med en konsultasjon, en grundig gjennomgang av din tannhelse samt en røntgenundersøkelse.
2.Festing av implantatet i kjeven
Tannlegen fester implantatet i kjevebenet med bruk at lokalbedøvelse. Tannkjøttet dras til side før tannlegen borrer hull i kjevebenet og fester titanskruer. På forhånd avklarer man hvor mange tenner som skal erstattes som igjen avgjør antall skruer som settes inn.
3.Tilhelingsprosessen
Titanskruene vokser seg fast i kjevebenet under tildelingsprosessen. Dette er individuelt og vil derfor variere fra pasient til pasient hvor lenge prosessen vil vare. Normalt sett kan man regne fra to til tre måneder.
4.Avtrykk
Etter tildelingsprosessen tas det et avtrykk munnen. På denne måten kan man lage en modell av hvordan dine tenner kommer til å se ut. Når du er fornøyd sender tannlegen modellen videre tiden tanntekniker som lager dine nye tenner.
5.Tannskjelett og krone
Tannteknikeren fremstiler så en skjelett av metall som senere dekkes av porselen. De nye tennene dine festes så direkte på implantatet eller eventuelt på en forlengelse.
6.Oppfølging
Det er veldig viktig å følge tannlegens anbefalinger om hvordan å ta vare på dine implantater. Du kan selv kontrollere tennene og kjenne etter at kronene sitter stabilt. Det vil også bli foretatt etterkontroll der tannlegen undersøker at alt sitter som det skal.
även att kallas på kontroller så att tandläkaren kan se att implantaten sitter som det skal.
Er tannimplantat for alle?
Dersom en person er frisk nok til å gjennomgå en tanntrekking vil den personen som oftest kunne gjennomgå behandling med tannimplantat. Pasientens munn og tannkjøtt må være friskt, samt at det må være tilstrekkelig med kjeveben til å feste implantatet i. Pasienten må i tillegg være dedikert til å passe på sin munnhygiene og foreta regelmessige kontroller hos sin tannlege.
Enkelte grupper av mennesker er mindre passende til denne behandlingen, de som røyker mye, eller har ustabile sykdommer, slik som ubehandlet diabetes eller hjerte og karsykdommer, samme gjelder personer som har gjennomgått strålebehandling i hode og nakke regionen. Disse pasientene må utredes individuelt på forhånd.
Har du spørsmå kontakt oss gjerne på 417 92 535
Pensjonister og studenter får 15% rabatt
For at du skal kunne benytte studentrabatten er det viktig med gyldig studiebevis. Er du over tretti år og student gjelder dessverre ikke dette tilbudet for deg.