Man - Fre: 07:30 - 20:00 Lørdag: 10:00 - 17:00 Søndag: 10-17

Narkose hos tannlegen

Narkose hos tannlegen
Under narkosebehandling sover du dypt og føler ingen smerte eller ubehag.
Dersom du lider av tannlegeskrekk og har stort behov for tannbehandling, kan narkosebehandling være et mulig alternativ.
Nurdent Lillestrøm tannlegesenter tilbyr tannbehandling under narkose og sedasjon i samarbeid med anestesilege (narkoselege) og sykepleier. Anestesilegen utfører selve narkosebehandlingen og står ansvarlig for de medisinske vurderingene, slik at din sikkerhet er ivaretatt.
Tannbehandling under narkose må planlegges med stor nøyaktighet. Om du er frisk og ikke har store helseproblemer går det som oftest bra med narkosebehandling. Vår narkoselege bedømmer om du kan få narkosebehandling hos oss.
Narkose og sedasjonsbehandling er kun å anse som en del av behandlingen av din tannlegeskrekk.
Tannbehandling under narkose innebærer alltid en liten risiko og derfor tilbyr vi først å behandle din tannlegeskrekk med enklere metoder dersom mulig. Dersom du lider av alvorlig tannlegeskrekk, har unngått tannlegebesøk i flere år og har stort behandlingsbehov,
Nurdent Lillestrøm tannlegesenter tilbyr deg en gratis, uforpliktende konsultasjon i et nøytralt miljø. Under konsultasjonen diskuterer vi ditt behandlingsbehov og planlegger videre behandling. Vi diskuterer også om du trenger narkosebehandling.
Narkosebehandling sikrer at du får en smertefri tannbehandling.

Når trenger du narkosebehandling?

 • Ved alvorlig tannlegeskrekk/odontofobi
 • Ved ekstra kraftig brekningsrefleks
 • Ved dårlig virkning eller allergi for vanlig bedøvelse
 • Ved behov for langvarig og kompliserte behandlinger
 • Ved sykdommer eller tilstander som gjør det umulig med vanlig tannbehandling

Hva koster narkosebehandling?

Narkosebehandling koster en del da vi trenger å leie anestesilege og anestesisykepleier. Dersom du har spørsmål angående pris, vennligst ta kontakt med oss på 417 92 535
Nurdent Lillestrøm tannlegesenter har et dyktig narkoseteam med narkoselege og en narkosesykepleier med fullt ansvar for narkosebehandlingen. Vil du vite mer om tannbehandling under narkose eller ønsker å bestille time, ta kontakt for en uforpliktende og gratis konsultasjon i et nøytralt miljø.

Timebestilling


  Pensjonister og studenter får 15% rabatt

  For at du skal kunne benytte studentrabatten er det viktig med gyldig studiebevis. Er du over tretti år og student gjelder dessverre ikke dette tilbudet for deg.

  Nurdent er et tannhelsesenter som har fokus på god kvalitet og service. Hos oss finner du tannleger, spesialister, oralkirurger og leger.

  Hvor finner du oss

  Sosial del