Man - Fre: 07:30 - 20:00 Lørdag: 10:00 - 17:00 Søndag: 10-17

Om oss

Vix nibh iudicabit necessitus et, quam inermis voluptatus.

Vix nibh iudicabit necessitus et, quam inermis voluptatus.

Vix nibh iudicabit necessitus et, quam inermis voluptatus.

Om Oss

Hos oss finner du tannleger, spesialister, oralkirurg og lege. Vi utfører all type behandling med tett oppfølging av våre pasienter. Vår visjon er å hjelpe flest mulig mennesker med sine tannutfordringer. Vi har stort fokus på forebyggende behandling, hvor våre tannleger bruker god tid og fokuserer på dine behov. Visjonen er å hjelpe deg slik at du kan opprettholde egne tenner livet ut. Vi gir deg individuell tilpasset behandling. Ettersom det er du som skal ha behandling, bestemmer du også mye av behandlingsplanen.

Våre tannleger fokuserer på kvalitet og god service. Behandling du får hos oss skal være absolutt nødvendig og smertefri. Vi har fokus på at du føler deg hjemme, og tar tiden den du ønsker. Ved å velge NurDent som din fast klinikk kan vi garantere god opplevelse, hvor vi setter deg og dine behov i sentrum. Vi har lange åpningstider og fungerer også som tannlegevakt. Åpningstider: Åpent alle helger og helligdager.

NurDent har gratis parkering. Klinikken vår ligger veldig sentralt, ring oss på 417 92 535 , så hjelper vi deg gjerne.

attester

Tilbakemelding fra kunder

Hadde akutte smerter, de behandlet meg veldig bra. Tannlegen var veldig flink til å forklare meg behandlingen gjennom hele behandlingsperioden. Veldig profesjonell og endelig har jeg funnet den rette tannlegen. Anbefalt
salitoo100
attester

Tilbakemelding fra kunder

Rask og ryddig! Hadde akutte smerter og ble til slutt tatt på alvor og bedt om å komme dit så fort som mulig. ble så imponert av tannlegen at jeg har bestilt ny time for videre behandling her. fikk til og med en gratis tannrens
conejo alvarez
attester

Tilbakemelding fra kunder

Veldig flink og profesjonell tannlege som var informativ og rolig med oss ​​som er redde for tannleger. De hadde også gode og rimelige priser på behandlinger. Hvis du vil ha et smil om munnen selv etter tannstein, bør du gå hit
Omer Ibraimi
attester

Tilbakemelding fra kunder

Kontaktet deg for en undersøkelse, ble ønsket velkommen av en hyggelig sekretær. Tannlegen hentet meg i resepsjonen, og forklarte alt underveis mens han så på tennene mine. Fikk et par fyllinger, og fjernet en visdomstann. Takk for en smertefri og hyggelig opplevelse.amco laboris nisi ut aliqui peto ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit elit.
Khadija Iqbal
attester

Tilbakemelding fra kunder

Meget dyktige og profesjonelle tannleger. Jeg ble ønsket velkommen av personalet. Ikke minst kom jeg ut med rene og blanke tenner. Anbefalt!
Knut Phan

Pensjonister og studenter får 15% rabatt

For at du skal kunne benytte studentrabatten er det viktig med gyldig studiebevis. Er du over tretti år og student gjelder dessverre ikke dette tilbudet for deg.

Nurdent er et tannhelsesenter som har fokus på god kvalitet og service. Hos oss finner du tannleger, spesialister, oralkirurger og leger.

Hvor finner du oss

Sosial del