Man - Fre: 07:30 - 20:00 Lørdag: 10:00 - 17:00 Søndag: 10-17

Skallfasetter

Skallfasetter
d
Tynn skall, laget av porselen eller plast materiale som brukes mye i forbindelse med estetisk tannbehandling.
Det kan være en behandling dersom du har misfarget fyllinger, ujevn form på tennene eller at du rett og slett ikke får tilfredsstillende resultat med blekning, kan dette være noe for deg. Ring oss i dag for råd på 417 92 535

Hvordan lages skallfasetter?

Tannlegene på Nurdent Lillestrøm tannlegesenter har bred erfaring med skallfasetter. Før man lager skallfasetter forutsetter at du ikke har hull i tennene samt andre munnhulesykdommer. Tannlegen forsikrer at fyllingene du har er tette og av god kvalitet. Det fjernes noe av tannsubstansen for å få plass til porselenet, deretter tas det avtrykk. Det vil ta cirka to uker før du kan komme tilbake for å få pålimt fasettene. Porselens fasettene limes på med permanent lim og gir et meget godt resultat.
Ring i dag 417 92 535 eller bestill time for gratis konsultasjon.

Fordeler med skallfasetter

Det som er fordelen med fasetter er det er mye mindre tannsubstans som går tapt framfor fremstillinga av krone. Fasettene er lettere å holde rene, fordi de dekker kun en flate av tannen. Derimot er det viktig å vite at fasetter er svake, kan lettere få krakeleringer og løsne. Hull under fasetten kan forekomme, krever derfor meget god munnhygiene og regelmessige kontroll hos tannlegen.
Dersom du har alvorlig mineraliseringsforstyrrelse som påvirker funksjon og estetikk kan det hende du har krav på Støtte fra HELFO, som regel må man forsøke med minst invasive behandlingen før man lager fasetter dersom støtten skal innvilges, men denne vurderingen må gjøres av tannlegen og alvorlighetsgraden av tennenes tilstand.
Ta kontakt i dag for veiledning hos en av våre dyktige tannleger som har meget god kunnskap om statens støtte ordning. Du når oss på 417 92 535.

Timebestilling


    Pensjonister og studenter får 15% rabatt

    For at du skal kunne benytte studentrabatten er det viktig med gyldig studiebevis. Er du over tretti år og student gjelder dessverre ikke dette tilbudet for deg.

    Nurdent er et tannhelsesenter som har fokus på god kvalitet og service. Hos oss finner du tannleger, spesialister, oralkirurger og leger.

    Hvor finner du oss

    Sosial del