Man - Fre: 07:30 - 20:00 Lørdag: 10:00 - 17:00 Søndag: 10-17

Tannbehandlinger

Vi utfører både ordinær tannbehandling, og avanserte behandlinger.

Hva kan du gjøre for en god munnhelse mht. Tannpuss, Valg riktig tannbørste, Fluor og Tanntråd?

Tannlegene på NurDent har høy kompetanse om tannlegeskrekk. Flere av våre tannleger går jevnlig på kurs for å gi pasientene sine trygg og god behandling.

Tannbleking Når tannbleking utføres hos en dyktig tannlege er den skånsom og enkel behandling som gir tennene et hvitere ytre. behandlingen er som regel smertefri og utføres uten bedøvelse.

Tannkrone er en støpt eller brent erstatning som gjenoppbygger skadet tann til tilnærmet form og funksjon. Krone lages av porselen med eller uten metall.

Under narkosebehandling sover du dypt og føler ingen smerte eller ubehag.

Tannstein kan fjernes ved hjelp av ultralyd i kombinasjon med ulike instrumenter som man bruker for å skrape vekk bakteriebelegg. Til slutt vil tennene bli polert for at det skal være vanskeligere for bakterier å lage nye belegg.

Fylling er også kjent som plombe for mange. Tannlegene på NurDent bruker kun tannfarget plastfyllinger.

Tannlegene vil hjelpe deg til å gi byllen passasje slik at trykket som gir smerte forsvinner. Det kan gjøres på to måter: Lage hull i byllen eller at man må åpne tannen fordi byllen har sitt utgangspunkt i tannen.

Nurdent Lillestrøm tannlegesenter har bred erfaring med behandling av slike tenner og vil gi deg en smertefri behandling.

Tannbro er en fast erstatning for tapte tenner, som er fester med kroner til gjenværende tenner og eller implantater i kjeven.

Har du plutselig fått vondt i en tann. Det skyldes ofte en betennelse. Det kan være ubehandlet hull, betennelse omkring tannens rot eller at du har tannpine ved frambrudd av visdomstenner.

Har du behov for tannimplantat? Vi tilbyr prisgunstige tannimplantater, utmerket resultat garantert av våre dyktige tannleger.

Rotfylling er en behandling av tannens nerve. Den innerste delen av tannen består av nerver, blodkar og en rekke celler som bidrar til at tannen lever og har det bra. En tann rotfylles for å gjøre et forsøk for å bevare tannen, slik at man unngår å trekke tannen..

Invisalign er usynlig tannregulering som er gjennomsiktige skinner som beveger tennene i riktig retning. Invisalign er tannreguleringen for deg som har lyst å rette opp tennene – uten skjemmende regulering.

Tannprotese er en avtakbar løsning for deg som mangler noen tenner eller ikke har noen tenner i det hele tatt. Dette er en rimelig løsning som alternativ til tannbro og implantat. Når det ikke er tenner så vil kjevekammen etter hvert svinnes og blir smalere og smalere, og vi får det vi kaller ‘’padde’’ ansikt. En Protese kan få deg til å se mye yngre ut.

Tynn skall, laget av porselen eller plast materiale som brukes mye i forbindelse med estetisk tannbehandling.

Erosjoner er et fysisk resultat av tannsubstans tap som skyldes kjemisk etsing av tannoverflaten uten at dette skyldes bakterier. Attrisjoner er tannsubstanstap på grunn av gnissing av tenner over tid. Begge ses ofte i kombinasjon i munnhulen.

attester

Tilbakemelding fra kunder

Hadde akutte smerter, de behandlet meg veldig bra. Tannlegen var veldig flink til å forklare meg behandlingen gjennom hele behandlingsperioden. Veldig profesjonell og endelig har jeg funnet den rette tannlegen. Anbefalt
salitoo100
attester

Tilbakemelding fra kunder

Rask og ryddig! Hadde akutte smerter og ble til slutt tatt på alvor og bedt om å komme dit så fort som mulig. ble så imponert av tannlegen at jeg har bestilt ny time for videre behandling her. fikk til og med en gratis tannrens
conejo alvarez
attester

Tilbakemelding fra kunder

Veldig flink og profesjonell tannlege som var informativ og rolig med oss ​​som er redde for tannleger. De hadde også gode og rimelige priser på behandlinger. Hvis du vil ha et smil om munnen selv etter tannstein, bør du gå hit
Omer Ibraimi
attester

Tilbakemelding fra kunder

Kontaktet deg for en undersøkelse, ble ønsket velkommen av en hyggelig sekretær. Tannlegen hentet meg i resepsjonen, og forklarte alt underveis mens han så på tennene mine. Fikk et par fyllinger, og fjernet en visdomstann. Takk for en smertefri og hyggelig opplevelse.amco laboris nisi ut aliqui peto ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit elit.
Khadija Iqbal
attester

Tilbakemelding fra kunder

Meget dyktige og profesjonelle tannleger. Jeg ble ønsket velkommen av personalet. Ikke minst kom jeg ut med rene og blanke tenner. Anbefalt!
Knut Phan

Pensjonister og studenter får 15% rabatt

For at du skal kunne benytte studentrabatten er det viktig med gyldig studiebevis. Er du over tretti år og student gjelder dessverre ikke dette tilbudet for deg.

Nurdent er et tannhelsesenter som har fokus på god kvalitet og service. Hos oss finner du tannleger, spesialister, oralkirurger og leger.

Hvor finner du oss

Sosial del