Man - Fre: 07:30 - 20:00 Lørdag: 10:00 - 17:00 Søndag: 10-17

Nurdent

UkategorisertDe Vanligste Tannlegeprosedyrene: Hva Du Kan Forvente Under Besøket Ditt

De Vanligste Tannlegeprosedyrene: Hva Du Kan Forvente Under Besøket Ditt

Å besøke tannlegen kan virke skremmende, men kunnskap om vanlige tannlegeprosedyrer kan bidra til å lindre bekymringene. Her er hva du kan forvente under besøket ditt:

Tannrensing: En tannpleier vil fjerne plakk og tannstein fra tennene dine ved hjelp av spesielle instrumenter. Dette er smertefritt og bidrar til å opprettholde sunn munnhygiene.

Fyllinger: Hvis du har et hull (karies), vil tannlegen fjerne den skadede delen av tannen og fylle hullet med et fyllingsmateriale, vanligvis porselen eller amalgam.

Rotfylling: Dette er en prosedyre for å redde en skadet eller betent tann. Tannlegen fjerner det infiserte vevet fra tannens indre, fyller hulrommet og forsegler tannen.

Tannuttrekk: Hvis en tann er for skadet til å bli reddet, kan tannlegen utføre en tannuttrekk. Prosedyren er vanligvis smertefri takket være lokalbedøvelse.

Tannregulering: For retting av skjeve tenner eller feil bitt, kan tannlegen anbefale tannregulering. Dette er en vanlig prosedyre blant både barn og voksne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nurdent er et tannhelsesenter som har fokus på god kvalitet og service. Hos oss finner du tannleger, spesialister, oralkirurger og leger.

Hvor finner du oss

Sosial del