Man - Fre: 07:30 - 20:00 Lørdag: 10:00 - 17:00 Søndag: 10-17

Nurdent

UkategorisertBarn og Tannhelse: Slik Skaper Du Gode Tannpleievane fra Ung Alder

Barn og Tannhelse: Slik Skaper Du Gode Tannpleievane fra Ung Alder

God tannpleievaner er viktige fra en ung alder for å sikre et sunt smil livet gjennom. Her er noen tips for å hjelpe barn med å opprettholde god munnhelse:

Start Tidlig: Begynn å pusse barnets tenner så snart de får sin første tann. Bruk en myk børste og et lite strekk tannkrem.

Tannlegebesøk: Introduser barnet ditt til tannlegen tidlig, helst innen det fyller ett år. Dette hjelper barnet med å bli vant til tannlegekontoret og skaper positive assosiasjoner.

Tannbørsteteknikk: Lær barnet riktig tannbørsteteknikk med små sirkulære bevegelser. Overvåk dem til de er gamle nok til å børste selvstendig.

Sunn Ernæring: Begrens sukkerinntaket til barnet ditt og oppmuntre til et kosthold rikt på frukt, grønnsaker og kalsium for sterke tenner.

Belønn Positiv Atferd: Ros barnet for god tannpleie. Du kan bruke belønningssystemer som tannstempelkort eller små belønninger for å oppmuntre regelmessig tannbørsting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nurdent er et tannhelsesenter som har fokus på god kvalitet og service. Hos oss finner du tannleger, spesialister, oralkirurger og leger.

Hvor finner du oss

Sosial del